Billige reservedele til Mercedes

Vi tager professionelt hånd om din Mercedes, og tilbyder dig bl.a.

  • Software-opdatering

  • Fejldiagnose center

  • Serviceeftersyn

  • Rudeskift

  • Dækskift

  • Skadecenter

Billige reservedele til Mercedes?

Mercedes service hos Müller Autotech ApS

Dit besøg hos Müller Autotech ApS er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos Müller Autotech ApS.

Vi er ét af de førende værksteder med speciale i Mercedes. Flere mekanikere og teknikere i vores afdelinger har specialiseret sig i Mercedes, og kender derfor bilerne til fingerspidserne. Mange af vores teknikere er efteruddannet systemteknikere ved Bosch Danmark, en meget krævende og anerkendt uddannelse i branchen. Der er rigtig mange dele i en Mercedes, der er udviklet af Bosch, og dermed er vores viden omkring en Mercedes meget stor.

Vi har ekspertisen til at klare tekniske såvel som elektroniske reparationer, rådgivning ved køb og salg og montering af alle former for ekstra udstyr.

Vores medarbejdere bliver løbende efteruddannet, så vi altid er i stand til at klare selv de mest krævende opgaver. Derfor er vores værksted også udstyret med den nyeste teknologi.

Læs mere om vores værksted her på siden eller kom forbi og få en snak og et godt tilbud. Vi har altid tiden til at yde den bedste service for vores kunder.